Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att ha picknick på dagisgården

C58D2C94-CED9-4DBA-980D-1E01A9C82B2E

Igår var det enligt kalendern Picknickens dag, men det var även dags för min yngsta sons sista vernissage på dagis, för efter sommaren så väntar skolan 🙂 Stora killen nu. Vi föräldrar fick gå runt i dagishuset och kika in på alla de mästerverk som våra barn gjort under våren, men även olika pyssel och en film på barnen när de gjort tex uppträdanden för varandra. Så söta!

Efter vernissagen så var det stor picknick ute på dagisets fina utegård. Vi satt på picknickfiltar och käkade vår egen mat. Vi hade med oss pestopasta med olika tillbehör, baguette och vindruvor. Väldigt nöjd Anton 🙂 Sedan blev det spontant en fotbollsmatch mellan några barn, där även Alex hakade på. Ja, en riktigt härlig eftermiddag utomhus.

38C444FB-1B03-4ED2-9EC1-3C77506B03F8C3FECCA3-37E7-49BD-89D9-34E729A6AFBF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *