Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att få testa manikyr och pedikyr!

Clara Sofia beauty salon

Salongen Fingers & Toes byter namn till Clara Sofia eftersom de nu gör så många fler behandlingar än bara fötter/händer, och det firade de med en nyinvigning igår eftermiddag genom ett lyxigt event i samarbete med EM Event :-) Och lyxigt var det, för vi som var inbjudna fick testa på flera olika behandlingar. Jag började med manikyr och fick riktigt fina naglar men även lätt handmassage. Sedan testade jag pedikyr för första gången, och jösses vad skönt med bubbelfotbad/skrubb/massage/filning/lackning. Och inte bara det, utan fåtöljen jag satt i var en massagestol, lyxigt värre ju :-) Min vän Lotta var med mig på eventet så nu har vi sommarfina naglar och fötter båda två, yay!

Något jag inte testade var trådning, där de tar bort fjun i ansiktet med hjälp av tråd. Men vem vet, kanske jag testar på det vid nästa besök.

Det bjöds även på ett bord fyllt av veganska godsaker och olika läskande drycker. Trots solig sommarhetta ute och värmen som blev inne i salongen vilket gjorde att vi alla var ”lätt” svettiga, haha 😉 så var det ett riktigt bra ordnat event. Härliga människor som var inbjudna och toppenservice av de som jobbar på salongen. Och med oss hem fick vi en välfylld goodiebag, mer om innehållet i nytt inlägg strax..

Stort Tack för en fantastisk eftermiddag proffsiga Emma och Marie på EM Event. Jag kommer absolut gå tillbaka till Clara Sofia Salong och fixa naglar och fötter framöver :-)

CE183360-1A7F-4A6B-852A-C88700AD58C05317AE9A-5EB7-4541-8EDA-C8F32EE64D12

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *