Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att klä sig i silver!

Eurovision Song Contest igår kväll 🙂 Som vi hade sett fram emot den. Med glittrig utstyrsel gick vi bort till våra vänner för att käka snacks, dricka gott och kolla på Schlager.

Jag hade tippat Cypern, Sverige, Tjeckien i topp tre och det såg ju rätt bra ut när jurygrupperna lämnat sina röster för Sverige, men vad hände sen?! Tittarnas röster gjorde så att topp tre blev Israel, Cypern, Österrike. Sveriges Benjamin fick bara några ynka poäng av tittarna och blev 7:a. Njae, det blev liksom plattfall på en riktigt trevlig kväll. Jo, jag visste att Israel var en av de favorittippade länderna, men jag trodde inte att denna ”kycklinglåt” skulle vinna. Jag diggade Tjeckiens låt stenhårt, men Österrike var oxå helt okej.Eurovision 75804B9A-D116-4553-BF21-2D138B37C51B

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *