Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att få dofta och se körsbärsblommorna

Lika vackra varje år dessa körsbärsblommor!

Gick förbi Kungsträdgården idag efter lunchen och passade på att fota dem. Körsbärsblommans dag var ju den 21/4 men eftersom det varit en kall vår så är det först nu de börjar blomma och slå ut. Såå fina. B11335F5-0FB3-4903-93D4-AB288C302548 EAA13E08-536A-408A-AFCB-D758B630E25B

2 reaktioner på ”Att få dofta och se körsbärsblommorna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *