Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Att tävla ut biljetter till Lakritsfestivalen gillar jag :-)

Tävling, blogg, fotohella, lakrits

Snart är det dags för den årliga lakritsfestivalen, Och som jag ser fram emot den :-) Lakrits är bland det bästa och godaste jag vet. Lakritsfestivalen håller till på Annexet vid Globen den 14-15 april i år. Och vet ni vad? Festivalen har 10-års jubileum, och det kommer att vara över 2000 kvm av härligt god lakrits, inspiration, underhållning, provsmakning, shopping av godsaker, workshops, tävlingar och mycket annat.

Och nu när jag ändå nämnt tävling. Jag tävlar i samarbete med Lakritsfestivalen ut två biljetter till festivalen :-) Roligt eller hur? En av er har alltså möjlighet att vinna två entrébiljetter till goda Lakritsfestivalen.

Tävling: Svara på frågan, hur många besökare hade Lakritsfestivalen 2017? Och berätta gärna varför just du vill gå :-)

(tips är att gå in via länken här ovanför för att hitta rätt svar på frågan)

Tävlingen avslutas tisdag 10 april kl 09.30 och vinnaren av två entrébiljetter presenteras kort därefter i ett nytt inlägg.

Lycka till!

19 reaktioner på ”Att tävla ut biljetter till Lakritsfestivalen gillar jag :-)

 1. 11 000 besökare år 2017.
  Lakrits är det godaste som finns, hur det än presenteras…segt, hårt mjukt, sött salt salmiak..åh nu vattnas det i munnen bara när jag skriver orden…prova att skriva dem får du se….salmiak…hur gott är det inte!!!!!!!
  Dit vill man gå för att frossa och njuta av alla nyheter och gamla godingar och för att ha kul på alla olika event som kommer..och för att äta lakritsmiddag såklart :)

  1. För oss alla smakmedvetna Girls & Boys,
   är lakrits godisets solklara Rolls-Royce.
   Därför vore denna festival super-skojs!

 2. 11 000 besökare 2017. Jag och syster älskar lakrits just därför skulle det vara roligt att lätta upp henne nu när hon går igenom en trasslig skilsmässa.😊

 3. Det var 11 000 besökare förra året! Jag gillar lakrits, men min sambo ÄLSKAR det. Han fyller år på fredag och det vore så kul att överraska honom med biljetter till denna festival!

 4. 11000 gick på lakritsfestivalen 2017-
  Jag och min kompis är tokiga i lakrits, både söt och salt. Vi skulle bli så lyckliga om vi kunde gå tillsammans och bara upptäcka och njuta lakrits en hel dag. Vilken dröm!

 5. Svaret är 11.000 besökare

  Att få gå på festival fullt med lakrits, skulle vara en riktig önskesits.
  Jag vill ta med min syster,
  Annars skulle hon bli dyster.
  Vi hoppas på vinst

  För när man anar det minst kan det bli en ….

 6. Hej. 11 000 stycken besökare 2017! Woaw!!! Och jag har aldrig varit där fast jag älskar lakrits. I helgen är jag ledig, utan barn… jag skulle leta efter lakritschips… :)

 7. Hoppas att få gå på festival
  Utan att lida några kval
  Som av lakrits doftar så gott
  Hopps vinna denna prispott
  Åh vad jag skulle bli glad
  Ja så till den milda grad

 8. Svar: Ungefär 11 000 besökare
  Hoppas att få gå på festival
  Utan att lida några kval
  Som av lakrits doftar så gott
  Hopps vinna denna prispott
  Åh vad jag skulle bli glad
  Ja så till den milda grad

 9. 11k besökare. Jag är en tung lakritsjunkie men också fattig som en salmiakråtta pga ryggsjukdom. Så jag vill gärna vinna tickets 😊

 10. 11000 besökte festivalen 2017.
  Jag är en lakritsfantast utav dess like. Det bästa jag vet är just saltlakrits, ju saltare desto bättre. Redan som liten njöt jag av Fazers tablettask ” Salta katten” , avancerade med Djungelvrål, och idag njuter jag gärna av Haubt lakrits. Underbart med riktig kvalitetslakrits. På mässan hoppas jag få hitta nya favoriter som sedan får följa med hem till en lakritsälskande familj.

 11. Lakritsfestivalen hade 11.000 besökare. Maken fyller på fredag, en stor älskare av lakrits han är! Att få överraska med biljetter till lakritsfestivalen vore guld! En stund bara han och jag ❤️

 12. När jag uti världen ska fara,
  är det något jag inte utan kan vara.
  Lakrits, som min godisfavorit är,
  och alltid jag någon sort i fickan bär.
  Salt eller söt ingen roll spela,
  för det är lakritssmaken som fixar det hela.
  Valet av festivalkompis är lätt,
  det blir självklart min kompis Anette,
  hon älskar lakrits lika mycket som jag,
  så ett lakritsfestival besök med henne, blir en toppendag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons