Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att kryssa till havs

I torsdags så for vi iväg på kryssning med Birka Cruises, min familj och våra vänner :-) Och vilket otroligt fint väder vi fick, soligt och klart. Vi åt riktigt god mat, á la carte på kvällen och bufféfrukost och lunch dagen efter. Och eftersom det är påsklov nu så är det extra roligt för barnen ombord, så det var både godisdiscobingo, filmvisning, pyssel och familjekamp. Haha, och just det, jag och lilleman vann den första tävlingen i familjekampen, ”bajsa-potatis-i-hink”. Såå glad och stolt son när vi vann :-)

Vi shoppade även på tax-freen och solade ute på däck. Vi hade en riktigt mysig kryssning. Och jag kan verkligen rekommendera er som kan och vill, att boka en familjekryssning, antingen nu på lovet eller tex till sommaren då det är extra skoj för just barnen.Birka Cruises

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *