Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att hitta gyllene ägg!

Alltså i går morse så ringde min klocka 04.30, och varför?? Jo, för att jag skulle upp och leta guldägg, och inte vilka guldägg som helst utan ägg gömda runt om i Stockholm av olika Clarion hotell (med olika vinster som tex brunch, kuddar, hotellövernattningar, frukost, spa m.m.) Kl 06.00 började jakten, men jag åkte in redan med t-banan vid 05.20 och chansade på att hoppa av på Söder först. Jag gick med snabba steg runt i mörkret och kylan, och jag var i stort sett ensam, och helt plötsligt så såg jag det, det Gyllene Ägget. Och jag sprang fram och plockade upp det. Hihi, lycka!

Kl var bara 05.40 och jag funderade på om jag skulle åka hem och sova igen, men nja, jag följde min plan och åkte vidare in till city. Där möttes jag av flera människor som letade både till fots och cykel. Jag promenerade runt, låångt, och så när jag passerade en plantering med lite granris så såg jag något gyllene gömt, och yes, där låg ett ägg :-)

Klockan var då 06.45 och jag tog mig mot jobbet, men jag börjar inte förrens 08 så jag tog det lite lugnt, men jobbade sedan undan lite och kunde sluta tidigare istället :-) Om jag var trött? Jo, helt slut i kroppen, lite sådär övertrött, haha 😉 Så igår kväll när vi drog iväg på kryssning så kändes det i kroppen att jag varit vaken väldigt länge 😉

Innehållet i äggen, ja ni, berättar om dem längre fram. GLAD PÅSK till er alla!8EE05B9A-A3BA-47AD-877C-16FB5BE12E9D

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *