Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att se sin son med ansiktsmålning

Så här såg min lilla filur ut när jag hämtade honom på dagis idag :-) Min lilla sötnöt. De hade haft stor påsklunch idag och sedan fick den som ville en ansiktsmålning.

Och imorgon är det skärtorsdag och för första gången på flera år så blir vi hemma. Inget åka till Hälsningland, trist, men så blir det ibland. Men vi ska nog hitta på något skoj i helgen i alla fall :-) A82CD3DC-0E2F-4DBA-A7F5-B7F766A47677

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *