Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att hitta den godaste mozzarellasalladen!!

Det här kan på riktigt vara den godaste salladen jag någonsin ätit, och framförallt buffelmozzarellan som var huvudingrediensen. En perfekt lunch med friska smaker. Och vart hittar man denna fantastiska rätt då? Jo på Gretas, Haymarket. Kostar 150kr som kan tyckas lite väl dyrt för en lunch men såå värt att testa.

Ett tips så här på en onsdag :-)Gretas, Haymarket

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *