Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att längta till Italien!

Att inte ha någon resa inplanerad känns sådär, jag älskar ju att resa och längtar framförallt mest tillbaka till Italien. Två gånger har jag varit där, i Bergamo/Milano och nu senast Como. Hm, såå dags att planera in nästa destination, men Italien är rätt stort. Vart ska nästa resa gå?Italy, Bergamo, travel, resa, fotohella

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *