Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att bli serverad frukost av 5-åringen

Vilken morgon vi fick uppleva i morse. Vi tog lite sovmorgon och 5-åringen smög upp innan oss, och vi hörde honom göra något i köket. Helt plötsligt kommer han in till oss med två skålar med päronbitar, han har alltså stått och skurit i ordning päron, lagt i skålar för att servera oss fruktfrukost i sängen. Hur gulligt?! Kärlek! (han använde vanlig kniv, alltså ingen vass).

Jag blev så glad över hans initiativ så jag skuttade upp och gjorde våfflor och scones, en riktig mumsig frukost till hela min fina familj 🙂 Våfflor, Scones, fotohella, hejaff

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *