Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att äga en fest ?

Först hade jag 40-årsfest och sedan var det min fina väns 50-årsfest. Längtar tillbaka till dessa roliga kvällar :-) Då vi åt och drack gott men framförallt ägde dansgolvet, haha 😉 Men det är fredag ikväll och det blir tacosmys här hemma och så ska vi kika på Lets Dance. Vi brukar köra fredagsdansen, jag öser på med musik och så dansar vi järnet jag och kidsen. 13E1AAEB-94BE-424E-A35B-F552FFAA5506

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *