Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att rocka sockor

Okej, min strumpgarderob är inte den färggladaste, men självklart så rockar även jag sockor idag. Mina barn har desto mer varation av färger på sina strumpor :-)

Rocka sockorna dagen är världsdagen för downs syndrom och genom att vi så många som möjligt tar på oss olika strumpor hyllar vi olikheterna som finns bland oss, visar att det är okej att vara olika, helt enkelt att alla människor är lika värda och ska ha samma rättigheter. Självklart ska detta gälla alla dagar på året, att det är okej att vara olika. Men jag tycker att det är en bra grej, att ha en specifik dag som uppmärksammar detta. Jag hoppas och tror att attityden bland männiksor blir bättre och att alla välkomnas i vårt samhälle.

Rocka sockorna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *