Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att äta cheddar i portionsförpackning!

 EDE216DB-2308-4BED-ADEB-2C90A9F26814 CF108755-87DB-404C-A980-1F1C8FD41169

Jag är sedan tidigare buzzador och ibland har jag turen att komma med i en av deras kampanjer med möjligheten att testa olika produkter, och nu kom jag med i kampanjen som Arla har och deras Cheddar Miniost!

Och jag som älskar ost kan verkligen rekommendera denna nyhet som ni hittar på ICA. Så fyllig och smakrik lagrad cheddarost, som jag lätt tryckte i mig i lördags när vi hade ostbricka till lördagsmyset 😉 Den enda nackdelen är väl att det endast är 6 st miniostar/ påse, och till priset av ca 30 kr så kan det kännas dyrt. Men i övrigt så är detta ett perfekt alternativ till mellis eller när man som jag blir sugen på något om kvällarna :-)

Hårdost är naturligt laktosfritt och både rikt på protein och kalcium. Miniosten finns som lagrad cheddar eller mild cheddar. Ett gott tips är att äta denna minicheddar till kex och jordgubbar. Verkligen toppbetyg smakmässigt från min sida.

buzzador, arla miniost, fotohella, cheddar90F88677-3484-4A39-AFD3-2CBBE2756D42

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *