Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att ta det lugnt en helg!

Vilken lugn och skön helg vi har haft. Tagit låånga sovmorgnar (klev upp 10.15 idag) :-) Och igår va vi och tittare på Alex basketmatch. Och vilken match!! Stolt mamma till en son som gör en massa mål :-)

Idag har vi chillat hemma, kollat längdskidor på tv och följt med på Antons taekwondoträning. Men också hunnit med att njuta av några solstrålar som kikade fram. Och ikväll blir det premiären av Robinson på tv och kanske om jag orkar, städa ur min garderob, men nä, det gör jag nog senare i veckan 😉C9397627-9D22-4205-A5EF-407722A5CC2E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *