Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att känna sig less på renovering

Det här är vår tjusiga garageport, ett garage som vi just nu inte kommer in i. För det har byggts upp byggställningar längs väggarna, för att det ska göras en fasadrenovering. Som är klar först i juli!! Vi ska alltså ha byggställningar på vår gata så länge :-/ . Men det är inte det jobbigaste, utan snart så ska de även plasta in alla våra fönster! Hejdå vårljuset och sommarsolen liksom.

Men tillbaka till vårt garage, byggställningarna står lite tokigt, och vi får nästan upp dörrarna till vårt garage, men nu har byggjobbarna ställt upp brädor precis utanför så nja, det går inte riktigt att få upp dörrarna. Jag har sagt till dem en gång då rören/brädorna på ställningarna stack ut framför våra dörrar. Men ja, suck igen…E5AF1AA5-C4B9-48F3-86D2-840AB5CA563C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *