Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 40 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Annons

Att se sin egen bild på Samir Badrans insta!

Tyckte väl att jag kände igen bilden när jag bläddrade igenom instagramflödet och Samirs inlägg visades. Det är ju min bild från i lördags då jag fotade på Melodifestivalen. Vi hade rätt bra platser jag och barnen. Berättar mer om det i nytt inlägg :-)

Så vad vill jag ha sagt med detta, jo det hade ju varit trevligt om du Samir iallafall nämner vem som tagit bilden 😉 Tagga mig i bilden eller skriv bara enkelt, ”Bild: fotohella”. Eller ”fotocred: Helena” :-)

Jag är självklart glad att du gillar min bild :-) Grattis till er 4:e plats i lördags. Mina barn Shufflar för fullt här hemma.Shuffla, fotohella, foto, mello, Melodfestivalen

2 reaktioner på ”Att se sin egen bild på Samir Badrans insta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Annons