Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Att stoppa snattare!

Shoppade i en butik nära mitt jobb tidigare i veckan och gick mot tandkrämshyllan. Där står redan två män med väskor och en dam. Plötsligt säger damen högt till männen: ”Jag ser att ni stoppar tandkräm i väskan”. Jag reagerar och både jag och damen ser till att de plockar ur all tandkräm och lägger tillbaka i hyllan. Och det va inte liite tandkräm heller!! Vi upptäcker då att de även plockat på sig ca 10-15 st eltandborstar, men innan vi hann göra något skyndade de iväg.

Jag skyndade mig efter och hejdade den första personal som jag såg, jag berättade att de två männen med väskor har tagit grejer. Personalen rusar mot utgången och hindrar snattarna från att gå ut. De visar upp sin väska som är tom.

Vi såg sen att de ”slängt” eltandborstarna lite här och där på väg mot utgången. Personalen kollade dock inte deras fickor och jag misstänker att de även gömt där.. Men vad jag vill komma fram till är att det är bra att ingripa när man kan. Att säga till, att säga ifrån.

Hur som helst, det blev inte mycket snatteri för dessa män denna dag, och jag fick rabatt i kassan som tack för hjälpen :-)

333A4BAC-C83A-453E-89CC-FE48704EAB61

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *