Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 44 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Våga jag hoppas?!

Haha ja, ska jag vara ärlig så känns detta med min käke som ett skämt nu, men titta på bilden här 😉 Jag kan faktiskt öppna munnen en bit och det känns liite bättre idag än tex i förrgår. Det är ju min fina underkäke som ”känns” när jag rör den, obehaglig känsla i själva käkmuskeln.

Vågar jag hoppas på en bättring? Äntligen isåfall :-)

Men jag försöker tänka positivt, min spotifylistan har spelats för fullt vid min plats på kontoret idag, åt god lunch och hann shoppa lite, och det är ju FREDAG :-) 416C9EFA-7BAB-489E-8D45-0490D053D985

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *