Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Käkleden och flygplanskrasch!

Men vad är det för jäkla skit med min käke?! Jag berättade ju att jag fått inflammation i käkleden (eller det verkar heta käkmuskelinflammation enligt pillerburken) några dagar efter att de lagat ett hål i min visdomstand för snart två veckor sedan. Och att jag fick Pronaxentabletter utskrivna i fredags i hopp om att det skulle bli bättre. Igår kände jag en liiten skillnad och ett hopp om att det snart skulle bli bättre. Men ack så fel man kan ha. Natten som var så vaknade jag till, förmodligen efter min intensiva dröm om att störta i ett litet flygplan i en sjö med George Bush, en dröm som stressade mig eftersom vi måste komma ur flygplanet fortare än snabbt, och vid sidan av sjön så satt en fiskare och lugnt tittade på, hmm…

Hur som helst, jag vaknade till med att jag gjorde något med käken så att jag bara ville skrika rakt ut av smärta, men det gjorde jag inte eftersom det inte gick, just pga av smärtan. Och att jag inte kan gapa så mycket! Så idag är jag liksom tillbaka på ruta ett med smärtan. Och jag känner mig ”tung i huvudet” och har lite djupa härliga ilningar i tänderna runt omkring det lagade hålet. Fortfarande svårt att gapa och att röra underkäken gör så jäkla ont! Fy va less jag är på detta nu, kan jag inte bara få må bra?? :-/

Så imorgon blir det ytterligare ett besök hos tandläkaren. Jag vill inte!

9B97F418-6068-4C0D-9FAA-C383B8691387

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *