Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Årets Lakritsmeny!

Lakritsfestivalen

Förra veckan var jag och Angela på en exklusiv pressvisning för provsmakning av årets trerättersmeny med lakrits som kommer vara med på årets Lakritsfestival. Och vi fick oxå testa goda lakritsnyheter från några av årets utställare.

Årets trerättersmeny ser ut så här (skapad av Stureplansgruppens kock Micael Karlsson och kocklärlingen Felicia Ekström):

Förrätt: Buffelmozzarella m bakade tomater och lakritsconsommé.
Varmrätt: Lakritssotat ankbröst m lakritsbakad morot, kålrot, lakritssky och en sallad på rökt sidfläsk, champinjoner och granatäpple.
Efterrätt: Saltlakrits cremé brulée, inkokta rabarber med lakritsmaräng, mandelkaka med lakritssmak, rabarberyoghurt och pistagenötter.

Och som jag skrivit om tidigare, men som absolut är värt att nämna igen, Världens största lakritsfest fyller 10 år i år! Så missa inte den i april, 14-15:e. Ett 2 000 kvm stort kalas på Annexet med massor av härliga smakupplevelser, spännande inspiration och underhållning fylld med lakritsglädje. Så ja den helgen ser jag fram emot, mums! :-)

Och det stannar inte här, för eftersom det är 10-årsjubileum så avslutas firandet med en lakritskryssning i oktober, närmare bestämt den 18-19/10 :-) Det ni :-)

Pressvisning5F47F4B7-D592-4A94-98AA-01050375E285

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *