Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Inflammation i käkleden!!

Ja livet är ju inte alltid glitter och glamour… Som ni vet så lagade jag ett hål i min visdomstand för drygt en vecka sedan. Och självklart fattar jag att det kunde kännas lite några dagar efter. Men, sedan igår så har det börjat kännas mer, alltså i käkbenet liksom, och jag har svårigheter att gapa och det gör ont när jag rör min underkäke. Så jag ringde min tandläkare imorse och hon hade en lucka så jag åkte dit. Hon tittade och kände och kom fram till att det nog är inflammation i käkleden, alltså käkledsinflammation, liksom what!! Så jag fick hämta ut tabletter som ska hjälpa. Så håll nu tummarna för att detta går över och att jag blir bra!

Men jag försöker hålla humöret uppe och när jag ska äta så delar jag min mat i små bitar för att få in dem i munnen. Sedan har ju inte riktigt mitt smaksinne kommit tillbaka heller, men det är en annan sak 😉 CF608EB6-A339-4B30-A9B1-E2566F6F1D46

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *