Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Lakrits deluxe!

Imorgon väntar en spännande kväll. Jag och Lovina ska nämligen iväg på en pressvisning där vi ska få provsmaka årets trerättersmeny med lakrits och andra lakritsnyheter som kommer finnas med på årets Lakritsfestival (14-15/4).

Världens största lakritsfest fyller 10 år! Det blir ett 2000 kvm stort kalas på Annexet den 14-15/4 med massor av härliga smakupplevelser, workshops, spännande inspiration och underhållning fylld med lakritsglädje. Förra året hade festivalen 11000 besökare, det ni 🙂 En festival för alla oss som älskar lakrits!

Plats: Annexet vid Globen i Stockholm. Öppet: Lördag 14 april kl. 9–18 och söndag 15 april kl. 10-17.
Entré: 140 kr/person och dag (+Axs avgift på 20 kr), liten vattenflaska och garderobsavgiften ingår. Barn under 10 år går gratis i målsmans sällakap.

Arrangör är Tuija Räsänen som även arrangerar en festival i Helsingfors, Lakritsi- & Salmiakkifestivaalit, och håller lakritsprovningar. Hon äger även en choklad- och lakritsbutik med webbutik, Choklad & Lakrits. Och till hösten anordnar Tuija en lakritskryssning 🙂

Lakritsfestivalen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *