Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 43 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

12 timmars mardröm!

Vaknar i en kallsvettig pöl i sängen, mörkret kryper närmare inpå och inte en ljusglimt syns. Och jag som trodde det var morgon har endast sovit i 40 minuter. Dvs kl är 20.40 på kvällen! En suddig och hemsk bild kommer framför mina ögon, något jag drömt eller kanske bara i feberns topp yrat fram. Jag lägger mig ned på kudden igen och somnar om. Oroliga drömmar, framförallt stressiga drömmar men jag kan inte komma ihåg om vad. Jag vrider och vänder mig, sträcker ut mina ben, kan inte ligga still. Vaknar till igen efter 1 timme av att kallsvettas och känner att förkylningen har tagit sig in i alla vrår av min kropp. Hostan som tränger sig fram är djup och retsam, och återkommer så fort jag rör mig.  Näsan är täppt och det känns svårt att andas. Vart är nässprayen? Fumlar och letar.

Somnar om igen och vaknar efter ca 1 timme igen, såhär håller det på hela natten. Svettas men så fort jag sträcker ut ett ben eller arm från täcket börjar jag att tokfrysa. Känner att migränen börja smyga sig på. Neeeej! Orkeslös! Jag vill att det ska bli morgon, jag vill må bra igen, jag vill orka göra saker, jag vill vara frisk.

En natt tidigare i veckan när jag mådde som sämst! :-/

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *