Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Kämpa!

Nä idag är jag inte så kaxig, fy tusan hur jag mår. Har varit hemma och vabbat lilla Anton som haft hög feber och hosta sedan i måndags. Och i måndags eftermiddag ringde Alex från skolan och sa att han inte mådde bra, visade sig vara hög feber och nu hosta/förkylning. Igår kväll började jag hosta lite och imorse när jag vaknade hade jag ont i alla leder/muskler/kroppen (gör liksom ont att ta på och av kläder) hostar och är snorig. Ni vet ett sånt där irriterande snor som kittlar i näsan.. Helt däckade idag har jag och mina grabbar kollat på ett gäng filmer. Och druckit festis/te/bubbelvatten och försökt peta i oss lunch (noll matlust just nu).

Imorgon behöver jag jobba så det är bara hoppas på att jag mår bättre!! Kämpa Helena :-) Ligger just nu nerbäddad i sängen efter en låång och varm dusch, medans maken fixar och styr med både kidsen och middag.946D13FB-96CD-4367-9228-6EFAB0678253

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *