Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dagtid och kvällstid!

Äntligen är jag hemma igen efter ett gäng vintriga dagar i Åre med jobbet. Dagar fyllda av snö, längdskidor, skotersafari, mat, utgång (somnade 03.30 natten till idag), dryck, dans, konferens, frukostbuffé och promenad. Och väldans liite sömn. Ja, det är en trött kvinna som om ca 3 min kommer att sova, haha :-) Men roligt hade vi det.

Vädret idag i Åre var snö och blåsigt, och vi blev upphämtade av buss från vårt fina hotell Åregården kl 14.45 som körde oss till flygplatsen. Väl framme på Arlanda så delade alla kollegor på ett gäng taxi för att snabbt komma hem :-) Längst ner här ser ni bilder på hur jag såg ut dagtid och kvällstid 😉

56034787-98BC-4D8A-92EE-009AA86CF85F64BBD079-2B54-4614-AEBB-CA8690656D1C

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *