Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Åre på längden!

Hej Hallå,

Som en del av er sett på min Instagram så är jag just nu i Åre på kick-off med jobbet. Vi flög hit i torsdags och kom till hotell Åregården på kvällen efter att ha åkt buss 1 timme från Östersund flygplats. Hotellet ligger mitt i Åre by så nära till både backarna, restauranger och sjön.

Igår var en helt fantastisk dag då vi började morgonen med god hotellfrukost, och sedan åkte de flesta av kollegorna slalom/snowboard medans jag valde längdskidor och körde två varv i en 5 km slinga i fina spår på Åresjön, för att efter lunch åka iväg på skotersafari. Det var såå roligt att åka skoter, vi körde på sjön och sedan upp på Renfjället. En tur på ca 4 mil med en guide som tog 2 timmar och anordnades av proffsiga Camp Åre. Jag och en kollega delade på en skoter och turades om att köra. På väg tillbaka från turen så fick de som ville ”gasa på”och vi kom upp i 93km/timme. Sååå skoj :-)

Och när det gäller längdskidorna som jag åker på så var det väldigt smidigt att hyra dem. (Bokade i förväg så var bara att hämta ut vid skiduthyrningen). Och kostar 340kr för två dagar inkl. pjäxor och stavar.

Igår kväll blev det middag (fondue) dryck och utgång. Men jag var såå slut i kroppen med träningsvärk i armar och lår och trötthet efter dagen så jag valde att gå och lägga mig vid midnatt. Somnade på studs.Åre

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *