Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Ett mulet Åre idag!

Imorse sov jag lite längre, åt frukost och sedan ut i spåret igen med längdskidorna. Vädret har varit bra mycket mer mulet än igår och det har snöat en del idag. Kände mig rätt slut i armarna från gårdagens skidåkning men jag stakade på :-) Sedan vilade jag lite innan lunchen och efter så hann jag med att se skidsprinten på tv, lycka! :-) Och snart är det OS och då är det jag som är bänkad framför tv:n.

I eftermiddags hade vi konferens och snart ska vi iväg på middag, så får vi se om det blir utgång senare 😉E16996BC-44F8-497B-9FEC-666E74CEC0E0

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *