Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Maze Runner!

Men vilken kväll det blev igår. Jag och Alex åkte in till stan för att se förhandsvisningen av tredje och sista filmen av Maze Runner. Och Alex upptäckte rätt snabbt att det var en hel del kända Youtubers i kön in till bion. Och mycket riktigt, flera av Sveriges Youtubers var inbjudna och satt runtomkring oss, till sonens lycka :-) Efter filmen så gick vi fram till några, bl.a. Kapten Riley och tog en bild.

En riktigt bra kväll och en riktigt bra film. Se den! Spänningen var total medans vi satt och mumsade popcorn och cola zero som det bjöds på. Vi har sett de två tidigare filmerna men denna sista är absolut den bästa av dem. Lite av handlingen av denna 2 timmar och 20 minuter långa action/sci-fi/thriller film som har biopremiär 26/1 kommer här:

Maze Runner: The Death Cure

”I den avslutande delen av Maze Runner-trilogin leder Thomas sin grupp Gladers på deras farligaste uppdrag någonsin. För att rädda sina vänner måste de bryta sig in i den ökända ”Last City”, en WCKD-kontrollerad labyrint som riskerar att innebära slutet för dem alla. Den som klarar att ta sig ut levande kommer dock att få svar på alla de frågor som gruppen ställt ända sedan de först anlände.”Biopremiär, Fox Movies, förhandsvisning, fotohella, blogg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *