Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Ren lycka!

Jag har liksom med åren blivit mer en sommarmänniska än en vintermänniska. Men det är något som händer i mig när snön faller, när det blir vitt och vackert överallt och när längdskidorna åker på. Och speciellt när solen skiner samtidigt som det är ett gäng minusgrader ute. Ja det är ren och skär lycka att åka runt i vackra Nackareservatet vi har runt knuten. Och igår hade de förutom vanliga spår även en yta bredvid som var perfekt för skating, vilket är favoritåkstilen för mig.

För ca 100 år sedan när jag var yngre så tränade och tävlade jag i längdskidor. Och det är faktiskt de skidorna jag åker på än idag, Peltonen och Madshus. Funkar hur bra som helst, snacka kvalité :-) Så nu laddar jag inför torsdag då vi med jobbet åker till Åre på kick-off. Alla andra ska åka slalom/snowboard, men jag, ja jag tänker njuta av de härliga längdskidspåren :-)
C59032C6-A0C3-4422-8E10-01FC8CAF09B3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *