Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

ELLE-galan!

Ibland går man på en fest eller ett event som är sådär riktigt fantastiskt bra och roligt :-) ELLE-galan är ett sånt exempel och för 3 år sedan var vi där, jag och min vän. En superskoj kväll med modevisning, bubbel i glasen, fotobås, nailbar, goodiebags, massor av mat och efterrätter, och ett dansgolv med fantastic music :-)

Och ikväll just nu håller årets gala på och jag sitter hemma i soffan, why?! 😉 Nästa år, då måste jag dit, och få uppleva denna kväll igen. Grand Hotell, ellexgrand, hejaff, alltförföräldrar, gala

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *