Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Äntligen härlig snö!

Det är ju helt underbart att det äntligen kommit snö :-) Blir så mycket roligare utelek också än det gråbruna slasket som varit innan. Igår blev det premiär på nya snowracern och oj så han åkte min lilla kille. I förrgår var det ju snöstorm ute så då gick vi raka vägen hem i motvind, tog ett tag kan jag säga 😉 Men igår och idag har varit helt lovely vinterdagar.

Mitt lilla problem nu är att vi på något sätt lyckats städa bort både mina och Lovinas längdskidpjäxor.. Suck, jag vill ju ut och åka! Blir till att leta mer i helgen.

Igår var vi också på föräldramöte inför förskolestart i höst för lilleman. Roligt och spännande tycker han att det ska bli att börja skolan, plus att storebror går ju på skolan vilket han tycker är coolt att börja på samma :-)D13DE2AD-5C4C-45E1-A685-7E958166777E

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *