Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

12 år!

Min lilla son, mitt hjärta, mitt älskade mellanbarn har nu fyllt hela 12 år. Vad händer med tiden kan man undra. Hur kan den gå så snabbt? Minns det som igår när han föddes :-)

Det blev självklart vacker sång och frukost på sängen igår, en hel del paket och sedan middag på The Border. Otroligt mysig hamburgerrestaurang på söder. God mat till bra priser. Och nu till helgen blir det kalas firande med vänner, först på Prison Island följt av middag och tårta hemma hos oss :-)34326205-EB5A-41E2-B0FC-D82A36E29684

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *