Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vad hände med jullovet?

Hur kunde ledigheten ta slut så här snabbt? På måndag är det dags för jobb igen :-/ Och typiskt nog har jag varit krasslig sedan juldagen med förkylning och en hemsk djup rethosta. Hostan är fortfarande kvar. Vilket har varit rätt trist för jag har inte orkat vara så aktiv med barnen under lovet eftersom så fort jag gått en bit eller ansträngt mig så blir det hosta. Men vi tog oss i alla fall ut och åkte skridskor. Riktigt skoj 🙂 Och vi har saknat snö!! Vi gillar ju snön men det är barmark och regn här.

Vi har också påbörjat projekt möblera om här hemma, vilket tagit mycket längre tid än planerat. Ska bli så skönt när det är klart. Och så har vi ett kalas att planera 🙂 Sonen fyller 12 om en vecka.

Imorgon blir det Disney On Ice 🙂A0AFDE6D-9FD4-4239-A7C2-5346943BD7E8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *