Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Hostar in det nya året!

För första gången på vääldigt många år har vi inget planerat för nyårsafton imorgon. Det brukar vara fullt ös för oss med att planera fest, förbereda mat, dekorera och vänta in gäster. Men nä, jag har inte orkat tänka på det i år, och så kan det bli ibland. Jag tror att all min energi till att ”fixa” och ”planera” gick åt till vårt bröllop i somras. Och jag har heller inte känt av någon ”feeling” över nyårsafton imorgon. Vi tackade oxå nej till att åka till våra fina vänner som bjöd in.

Jag läser överallt om tips på nyårsmiddag och efterrätter, om tips på klänningar och allt man köpa till dukningen. Men nä, vi blir nog bara hemma och tar det lugnt, vilket kan vara bra eftersom jag är förkyld, snorig, irriterad i halsen och har en hemsk hosta toppat med en släng av urinvägsinfektion. Tack för det liksom..

Men jag laddar för ett nytt och förhoppningsvis fantastiskt år där jag bland annat fyller 40 år :-) Det ni 😉
C1EC7A28-940A-45AC-BE6F-6A5574970F55

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *