Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Äventyret Aladdin!

Idag så ”glömde” jag bort min förkylning och tog med barnen på familjemusikalen Äventyret Aladdin som spelas just nu på Stockholm Waterfront. Musikalen är 2 timmar och 20 minuter (inkl 25 min paus) Jag är som vanligt ärlig när jag skriver och så här tyckte vi:

En helt klart sevärd musikal med mycket bra dans och sång. Jag tycker dock att Aladdins roll (Charlie Grönvall) hade gjorts för ”fjantig” med inslag av bland annat överdriven klumpighet och ”nya/moderna” språkuttryck. Men jag vill verkligen applådera Markoolio i rollen som trollkarlen El Zalaam och Claes Malmberg som Anden. Riktigt trovärdiga och lysande bra insatser av dem. Haha, ja de är faktiskt helt outstanding i sina roller :-) Sedan kan jag tycka att publiken kunde varit mindre svårflörtade och mer aktiva med jubel och applåder, men så är det ibland 😉 Jag skulle rekommendera musikalen för barn från ca 5 år.

Det var svårt att få bra bilder med mobilen men jag gjorde mitt bästa :-) Som tur var så är det storbildsskärm vid båda sidorna av scenen så perfekt för de som sitter lite längre bak. Jo, men jag rekommenderar er att se denna musikal. Tiden flög iväg och det kändes inte som att vi satt där i drygt 2 timmar. HÄR kan ni se vilka datum och städer (28 st) den spelas i under 2018.Dröse & Norberg, musikal, blogg, fotohella, influencer, Stockholm Waterfront, tips

2 reaktioner på ”Äventyret Aladdin!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *