Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Imorgon väntar äventyr med Aladdin!

Imorgon väntar en spännande och rolig dag. Vi ska iväg och se Äventyret Aladdin på Stockholm Waterfront. En musikal som passar hela familjen har jag hört av andra som redan hunnit se den 🙂 Musikalen hade premiär den 26/12 och den är 2 timmar och 20 minuter lång (inkl. 25 min paus). Äventyret Aladdin kommer att åka runt på Sverigeturné ända fram till våren 2018 och besöka inte mindre än 28 städer.

Det är producenterna bakom bland annat Trollkarlen från OZ, Dröse & Norberg som står bakom detta äventyr med Aladdin och jag ser verkligen fram emot att se den imorgon 🙂

Lite av handlingen:

”Äventyret Aladdin är berättelsen om en fattig yngling vid namn Aladdin (Charlie Grönvall), som rövas bort av El Zallham (Markoolio), en ond och gniden trollkarl, för att hämta en magisk oljelampa från en grotta. Aladdin hittar lampan och när han rengör den dyker en lustig och något försmådd ande upp (Claes Malmberg). Anden äger förmågan att uppfylla all världens önskningar. Aladdin blir med andens hjälp en rik ung man, han klär ut sig till en prins för att fånga hjärtat hos landets prinsessa Safa (Renaida Braun). Under tiden smider trollkarlen lömska planer och stjäl tillbaka den magiska lampan med hjälp av sin kumpan Jabaar (Kim Sulocki), den fett svängiga dromedaren.”

Äventyret Aladdin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *