Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vinnare av Testagram + rabattkod!

Hej alla och god fortsättning :-) Tävlingen om boxar från Testagram är avslutad och två vinnare är utsedda, se längre ner.

Och för er som inte vann denna gång kommer här en fin rabattkod: GODJUL2017 ger nämligen 20% rabatt på decemberboxen t.o.m 2017-12-31. Så passa på att shoppa en box med spännande innehåll innan det nya året börjar :-)

Vinnarna i tävlingen av en varsin Testagrambox är:

Camilla Sandmark och nasus

Grattis, jag mailar er båda.Testagram

 

En reaktion på ”Vinnare av Testagram + rabattkod!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *