Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Juldagen i Light Valley!

På Juldagen tog vi bussen från Hudik till Ljusdal där vi traditionsenligt firar jul hemma hos barnens farmor. Det blev julbord + den årliga steken, god dryck och sällskapsspel. Nytt för i år var att vi vuxna körde julklappsspelet. Riktigt roligt och stressigt när tiden började ta slut och alla slog tärningarna i panik för att kunna sno just den julklappen den ville ha, haha :-) Först så la vi upp alla inslagna klappar på bordet (3-5 st var). En började slå de två tärningarna och varje gång man slog en etta eller en sexa fick man ta ett valfritt paket. Två ettor eller två sexor = två paket. När alla paket var tagna så öppnade vi dem och spanade in vad alla fått. Sen började fajten på tid, slå med tärningarna och sno varandras paket tills klockan ringde. Då va spelet slut och man fick behålla de paket man hade framför sig.

Lite mer snö i Ljusdal än i Hudik och barnen testade att åka spark i pulkabacken, gaah! Haha crazy kids, dottern gick all in och stupade på näsan rakt över sparken ner i snön, gick som tur va bra med henne :-) Riktigt kul att se var det, hehe 😉 Och jag lyckades ta en bild.75E2EF18-7804-4AFA-AAA7-CE8085EDE1AA

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *