Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Julafton 2017!

Vår julafton i år började med en promenad ute i soligt snöväder i byn här i  Hälsingland där mamma och hennes man bor. Sedan hjälptes vi åt med maten, kollade Kalle Anka på tv, bytte om till finare kläder och väntade in min mormor och hennes man som vi firar med varje julafton.

Vi åt och vi åt och mitt i maten så bankade det på ytterdörren. Anton ropade av lycka: Tomten! och sprang mot dörren med sina syskon. In kom Tomten med sin julklappssäck och delade ut klappar. Sedan hade han bråttom iväg till andra barn som väntade på paket. Efter Tomtens besök år vi klart och sen blev det paketutdelning.

Vi orkade även äta efterrätt 🙂 och vi pratade och skrattade långt in på kvällen.  En riktigt bra julafton i Glada Hudik!

B53F4944-75FB-450C-9F1C-AC1D54421B3FF43E6B35-DC4A-4376-A3AD-8354CE619CB4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *