Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Dan före dan i vintrigt landskap!

Idag har vi haft en supermysig dag med släkten :-)

Morgonen började med att barnen klädde granen här hos mamma. Sen åkte vi bil in till stan där min pappa bjussade oss på lunch. Sedan tog vi en promenad till min faster och hennes man för gofika :-)

Efter fikat åkte vi mot ”byn” igen och laddade för eftermiddagen då många i området möts upp för glögg och pepparkakor och alla barnen får paket av tomten som hälsar på. Till middag blev det tacos och alla var samlade, både jag och min familj min brorsa med fru. Mammas mans barn med respektive och familj så det blev en härligt stor gruppbild som vi tog :-) Roligt att kunna ses alla tycker jag.79829845-3123-4889-8FB3-2B4E8535F3F9

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *