Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Adventskalender, lucka 4! Vinn Testagram :-)

Tävling, vinn, adventskalender, blogg, fotohella, TestagramS, julkalender

Nu är det verkligen inte långt kvar till julafton, och det ska bli såå skönt att vara ledig ett tag. Det var inte många på kontoret idag, lugnt och skönt för en gångs skull 😉 Hur som helst, jag tänker tjuvstarta den fjärde luckan i min adventskalender redan idag :-) För att jag tycker det är så roligt att kunna tävla ut saker till er läsare.

I samarbete med Testagram så har två av er möjlighet att vinna en varsin TestagramBox. Vilket är en toppenvinst. Ni har säkert läst mina inlägg om de boxar jag fått hem med alla spännande produkter i full storlek. Ja det är riktigt roligt att öppna boxen och bli överraskad av innehållet. Lika skoj för både vuxna och barn. Det kan nämligen vara allt från någon ny godissort, knäckebröd, tvättmedel till indiska såser och tandkräm. Så ni förstår variationen :-) Och nu har två av er chans att vinna en varsin box. Se nedan hur du gör.

Testagram

Tävling: Nämn med ETT ord vad julafton betyder för dig, och berätta varför du vill vinna en Testagrambox.

Vinst: 2 personer vinner en varsin box från Testagram. Tävlingen avslutas den 28/12 kl 10.00 och vinnarna presnteras kort därefter i ett nytt inlägg.

LYCKA TILL!

 

16 reaktioner på ”Adventskalender, lucka 4! Vinn Testagram :-)

 1. Familj <3

  Nyfiken som jag är skulle jag uppskatta att testa massor med produkter som jag annars kanske skulle missa.

 2. GEMENSKAP!
  Jag har en svår kronisk sjukdom, som gör mig husbunden. Därför får jag aldrig se alla spännande nyheter i butikshyllorna, det skulle vars roligt att få prova nya saker, fast hemma!

 3. 1. Väntan
  2. Är ju alltid kul med överraskningar och speciellt praktiska sådana. Har länge tänkt att prova en sådan här box men det har inte blivit av. Skulle ju vara kul att få chansen nu.

 4. Kärlek
  önskar att vinna denna gåva
  för att varor kunna pråva
  håller alla mina tummar o tår
  att vinsten jag äntligen får

 5. ÄNTLIGEN!
  Förberedelserna har pågått i veckor så när julaftonsmorgon kommer är det ÄNTLIGEN jul. Familjemys, paket, god mat och släktkaos i en enda salig röra och till sist en midnattsmässa som en perfekt avslutning på dagen.

  I en Testagrambox finns de där nya produkterna som man ser i butiken men av någon besynnerlig anledning aldrig köper. Det skulle vara så kul att få se vad som finns i boxen…som en extra julklapp! Som vuxen blir det ju inte så många klappar…. 😀

 6. 1.Tomte
  2. Härom veckan diskuterades det livligt om Testagramboxen på jobbet. Det kändes som ” julafton” med paketöppning när kollegorna berättade om innehållet. Jag är nyfiken på och se, lukta, smaka och känna vad som döljer sig i denna magiska box.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *