Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

We share the future!

Min lilla skrutta å jag i söndags. Jag och barnen passade på att vara ute när solen sken. Andades in lite skogsdoft och fotade en hel del :-) Tycker att den första bilden här blev så där levande och glad. Alex är fotograf.

Vi är oxå med och tävlar om presentkort på Lager157 genom att använda dessa tröjor från deras butik med texten #wesharethefuture 😉

IMG_7834 IMG_7906

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *