Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 41 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Vinnare lucka 3 (Geggamoja)

Imorse så avslutades tävlingen i lucka nr 3 i min adventskalender. Där vinsten är den mjuka och gosiga pingvinen Edvin och en valfri mössa från Geggamoja. Tack till er som tävlade, vinnaren är..

Caroline

Grattis till dig, jag mailar dig strax. Ni andra, var beredda på den sista tävlingen, den dyker upp inom de närmsta dagarna :-)Geggamoja, blogg, fotohella, adventskalender

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *