Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Julbord med bubbel!

Hur kul är det inte med Snapchat-bilder? Och igår kväll blev det ett helt gäng bilder från vår julfest på jobbet tagna med olika filter, haha :-) Det var en trevlig kväll som började med snacks, tårta och bubbel på kontoret. Och ja, det kan väl ha blivit liite för många glas bubbel, oops 😉 Efter minglet på kontoret åkte vi taxi till restaurang Ulla Winbladh, maten va helt okej men jag blev lite besviken på den vegetariska delen av bordet.

Laxen och efterrätterna var några favoriter för kvällen :-) Mådde sådär imorse och var skittrött. Men, men det gick bra att jobba ändå.

IMG_7857

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *