Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Såklart att jag är bäst! ;-)

Basket är verkligen så roligt, en sport jag verkligen gillar. Och ikväll var det avslutning för säsongen för Alex basketlag, och som tidigare så körde vi match, föräldrar mot barn. Och ja det var skitjobbigt att springa fram och tillbaka på planen, men det va grymt skoj. Jag är så sugen på att börja spela med något lag  igen, få kroppen att komma igång igen genom en rolig sport som basket. Jo, jag ska nog kolla upp om det finns något lag.

Ni ser vilken tuff match det var, vilken fajt mellan mig och min kära son Alex :-) Å mamma är bäst, hehe 😉B76F4197-C3D5-44C0-AD57-4AA851113ED1

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *