Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Adventskalender, lucka 3! Vinn Geggamoja

Tävling, vinn, Geggamoja, blogg, fotohella, allt för föräldrar

Tredje advent är här och det är dags att öppna lucka nummer 3 i min adventskalender. Även denna gång en toppenvinst :-) I samarbete med Geggamoja har en av er chans att vinna Pingvinen Edvin och en valfri mössa.

Söta pingvinen Edvin är Geggamojas nya maskot med en höjd på ca 30 cm. Fyllning är 100% av återvunnen polyester och utsidan av veolur med randig bomullstrikå på magen. Mössan på bilden här nedanför har ett värmande och mysigt fleecefoder. Utsidan av 100% ekologisk bomull. Geggamoja har både fodrade mössor och tunna mössor i mängder av härliga ränder, mönster, färger och former. Och de är verkligen en favorit här hemma hos barnen :-)

Geggamoja skapar en fantastisk mix av sköna och praktiska kläder som också är snygga. Men även annat som gosedjur. Kläderna tillverkas till stor del av tyger i ekologisk- och GOTS-certifierad bomull. Mjuka, sköna material såsom trikå, college och velour av hög kvalitet. Se nedanför bilderna hur du gör för att tävla :-)

 

Geggamoja

05C343CE-A82E-46F0-BD0E-90530D80244E

Tävling: Nämn med ett ord vad du tänker på när du hör Geggamoja, och skriv gärna vem du vill ge Pingvinen Edvin och mössan till?

Vinst: En person vinner gosedjuret pingvin Edvin och en valfri mössa från Geggamoja. Tävlingen avslutas på onsdag 20/12 kl 08.00 och vinnaren presenteras kort därefter i ett nytt inlägg.

Lycka till! :-)

 

 

14 reaktioner på ”Adventskalender, lucka 3! Vinn Geggamoja

 1. Lustolekfullt ✨

  Perfekt till släktens lilla nykomling, bara ett par veckor gammal, så ljuvligt härligt ❤😍🙏🌟
  Håller tummarna, önskar dig en riktigt härlig Advent 🎄🎅🎄

 2. Jag tänker på vattenpussar när jag hör ordet Geggamoja! Och skulle jag vinna skulle jag ge både pingvin och mössa till lillebror som för tillfället bor i magen, men behöver något varmt och något mysigt när han snart kommer ut <3

  Delar på Fb! :*

 3. Christina Frisberg
  Geggamoja är för mig när det är tåliga saker som klarar av de hårda krav som små lekande barn kräver som när de sitter i leran/sandlådan & leker :) <3
  Jag skulle ge detta till mitt älskade barnbarn Matias som bor i Madrid som jag inte får träffa denna julen ! saknaden är stor & tung men paket ska denna mormor ändå skicka till den härliga krabaten :) <3

 4. Jag tänker just på… Geggamoja. 😉
  Tänker mig tillbaka till min barndom och då jag gick på dagis på 80-talet. På den tiden sa vi dagis och geggamoja.
  Ahh, memorylane…

 5. När jag hör ordet Geggamoja tänker jag direkt på lek, skratt och glädje och produkter som har bra kvalité och tillåter detta.

  Skulle vilja ge dotterns kusin som fyller år i början av 2018 detta fantastiska pris. Det vore perfekt med lite mys i form av den söta pingvinen och den mysiga mössan.

  Kram Sanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *