Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Hur svårt kan det va?!

Haha, alltså hur kan det bli så här varje år?!

Barnen är faktiskt rätt taggade varje år när vi ska ta julkort, men efter att jag tagit några bilder så spårar det alltid ur :-) Grimaser, bus, kittlar varandra och lilleman blir såå trött. Och inte på ett enda kort sitter de och ler och tittar in i kameran samtidigt, gaah, haha :-) Men visst det är charmigt också, att det händer något i bilden. Och så min kära man då som lite lätt skulle hålla upp en filt som bakgrund, det var såå jobbigt för hans armar, hahaha! Det är vår familj det :-)

Men jag menar, hur svårt kan det va att titta in i en kamera 😉
368D8E67-644B-48A8-A5A8-313C952FB6B3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *