Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 46 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på [email protected] vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Adventskalender, lucka 2! Vinn Glossybox och Manbox

Tävling, vinn, julkalender, Glossybox, Manbox, blogg, fotohella, allt för föräldrar

Helt otroligt att det redan är 2:a advent, snart jul ju 🙂 Och idag öppnar jag min andra lucka i årets adventskalender och det är i samarbete med Glossybox som är en riktigt bra prenumerationstjänst av skönhetsprodukter. En av er vinner en Glossybox och en av er vinner en Manbox, visst är det härliga vinster? Jag själv älskar att få en box med hemligt innehåll och i dessa så handlar det om skönhetsprodukter till henne och honom. Innehållet i boxarna håller en hög standard och kvalitet oavsett om det är ett litet varumärke eller en bästsäljare från någon av de större.

Så varför inte tävla om den perfekta presenten till en vän eller någon du håller kär, någon du vill ge det där lilla extra till? En box med hemligt men riktigt bra innehåll till den som vill ha inspiration, gillar skönhetsprodukter och att testa på något nytt. Se instruktioner nedanför bilderna 🙂

 

The Manbox Glossybox

Tävlingfrågor: Vad kostar en 6-månaders prenumeration av Glossybox? Och vill du vinna en Glossybox eller en Manbox?

Vinst: En person vinner en Glossybox och en person vinner en Manbox (decemberboxen). Tävlingen avslutas på torsdag 14/12 kl 10.00 och två vinnare presenteras kort därefter i ett nytt inlägg.

Lycka till!

25 reaktioner på ”Adventskalender, lucka 2! Vinn Glossybox och Manbox

  1. 699 pix för ett halvsårsprenumeration. Hoppas, hoppas! Vore kul att prova på produkter man annars kanske inte skulle ha köpt själv.

  2. 699:- kostar en 6-månaders pren. på Glossybox.
    Om jag hade turen på min sida hade jag velat ha en Manbox, hade blivit en fin julklapp 🙂

  3. Wow, vilken fantastiskt vinst! Hade varit perfekt med en Manbox till brorsan i julklapp. Han behöver en liten skönhetsboost så detta hade ju varit perfekt.

    Svar: 699 kr.

    Kram Sanna

  4. Svar: 699 kr
    Om jag skulle vinna så skulle jag hemskt gärna vilja ha en glossybox! Har 2 tonårsdöttrar så vi skulle dela på innehållet 🙂

  5. Christina Frisberg

    SVAR: 699 kronor.
    Jag delar offentligt på FB under mitt namn Christina Frisberg.
    Jag skulle vilja vinna en Man GlossyBox till min alldeles egen Glossyman 😉

  6. Jag skulle gärna vilja överraska min höggravida fru med en Glossybox. Hon har det tungt nu i slutet av graviditeten och en av dessa lyxiga boxar skulle säkert pigga upp henne.

    En halvårsprenumeration kostar 699 kr och jag hoppas på en Glossybox.

  7. Hej!
    Svaret är 699 kr. Med tanke på att jag gillar paket och överraskningar så är det egentligen märkligt att jag inte prenumererar på Glossybox. Det har bara inte blivit av. Förutom att det är en överraskning så får jag chansen att upptäcka nya produkter och märke som jag annars skulle missa.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *