Välkommen in i Fotohellas vardag. Fotohella är 42 år, mamma till tre 3 barn (Lovina, Alex och Anton) och gift med J. Bloggen är en blandning av vardagsliv, resor, tankar, foton, tävlingar, tips och events. En vardag fylld av härligt organiserat kaos med mycket kärlek. Anordnat Mammakryssningen under flera år! OBS!! Alla bilder jag själv fotat och lägger ut är mina och inte till för att kopieras och användas i annat sammanhang, tack! Kontakta mig på fotohella@gmail.com vid frågor/samarbeten. Instagram: fotohella.

Adventskalender lucka 1, tävla om valfria skor från Superfit!

IMG_2421

Idag är det första advent och dags för mig att avslöja lucka nr 1 i min adventskalender. I samarbete med Bamba.se så tävlar jag ut ett par valfria skor från Superfit barnskor, en helt fantastiskt bra vinst tycker jag. Min 5-åring Anton har Superfit Culusuk och det kan vara de bästa vinterskorna han någonsin haft. Det är en sportig vinterkänga, varmfodrade skor med Gore-Tex, en filtinnersula med värmande ull för att skydda mot kyla underifrån, och de är vattentäta och samtidigt skor som andas. Och det bästa med dem är att de är så otroligt lätta, dvs inte tunga och klumpiga skor. Kolla in den här bilden när han stolt visar upp sina pjucks :-)Culusuk, vinterkänga, bamba.se, tävling, blogg, fotohella, adventskalender

Men Superfit har många olika varianter av skor, tex vinterkängan Merida, Sneaker Strider, Känga Sport 5, Vinterkänga Snowcat, Känga Tedd Velcro och många fler. Se längre ner för tävlingsinstruktioner.

IMG_2415 IMG_2413 IMG_2409 IMG_2411 IMG_2417

Tävling: Gå in HÄR och kolla Superfits alla varianter av skor och storlekar på Bamba.se. Vilka gillar du mest? Eller har du fler favoriter kanske?  Skriv sedan i en kommentarer här under inlägget vem du skulle vilja ge skorna till. Och ett rim är inte helt fel 😉

Om du vill kan du dela tävlingen på Facebook/Instagram/Twitter. Men inget måste såklart. Tävlingen avslutas på torsdag 7/12 kl 10.00 och vinnaren presenteras kor därefter i ett nytt inlägg.

Vinst: En person vinner ett par valfria skor från Superfit barnskor från Bamba.se hemsida.

Stort lycka till och glad första advent!

24 reaktioner på ”Adventskalender lucka 1, tävla om valfria skor från Superfit!

 1. Jag gillar Culusuk i rosa bäst och i storlek 28 till min dotter.

  När vi ska ut och hoppa i snö
  eller som det brukar vara i söder – tö
  då vore det underbart om dottern kunde få
  bästa kängorna att på fötterna ha på.
  Superfits kängor är snygga och funktionella
  därför hoppas jag att du väljer mig, fotohella!

 2. Min son har blivit så stor, att han nu behöver helt nya skor. Hans framfart kan ingen stoppa, så de måste hålla för klätter och hoppa. Nu sätter jag hoppet mitt, att vinna ett par från Superfit!

 3. Skinnkängan Tedd skulle passa min dotter bra. Verkar vara en perfekt vår/höstsko. Superfit har verkligen bra utbud.

 4. Sneaker Sport5 Gore-tex Mörblå skulle jag gärna vilja till min son få! Han leker och busar och spelar fotboll med kompisarna sina, så skorna behöver ju vara mest bekväma och inte prioritet ett så fina! Men denna sko är både snygg och bra så jag tror han kommer gilla den en da’! Lätta att ta av och på är också himla bra, för man vill ju först i ledet va’! :-)

 5. Man kanske är fjantig som gammal mor
  men man vill ju att sonen ska ha varma skor,
  Sen får dom ju även gärna vara snygg och av senaste snitt,
  Så hopps nu jag får ge honom kängan Tedd från superfit

 6. Att få vinna ett par skor från Superfit, blir för mitt barn en hit. Hoppas på Snowcat eller några vårskor, till dottern att ha på sig på landet där vi bor.

 7. Jag vill ge ett par Snowcat till Beatrice. Hon är 10 år och behöver hålla sig varm om fötterna. Hon bor med sin mamma och två småsyskon i en liten by i Rumänien och hon är så omtänksam och hjälpsam, tar hand om hus och hem när mamma måste jobba. Om Beatrice får varma vinterskor så kan hennes småsystrar ta över dem sedan.

 8. (Vinterkänga Snowcat, Lila, Superfit)

  ‘I vintermörker denna sko lysa upp, glädje de kommer bringa, nu i juletid då lek och skoj i snö sker timma efter timma’

  Från en Stolt Morbror.

 9. Vinterkänga Culusuk med snörning, Svart, Superfit Dessa rejäla till barnbarnet jag hoppas på så att vi båda ute och busa snart kan vara få. Varm och torr om fötterna ett måste ju är annars det snart till läkaren bär!

 10. Svarta culusuk i strl 30 hade jag mer än gärna vunnit till Eddie…
  den griniga grabben som enbart går i stövlar… kanske dessa är just dom vi väntat på, så att grabben med stil kan gå!

 11. Att blöta, kalla fötter är det VÄRSTA Viggo vet,
  ja, det är knappast nån hemlighet !
  Därför håller vi tummar och tår,
  för att ett par ”Tedd” superfit ligger under granen i år…

  Håller tummarna för ett par Tedd superfit i strl 35 till Viggo !

  Kram

 12. En superfitsko hade gjort Leah gla, dem kan man hoppa i pölar me var da’, en sko t våren hade varit bra, då fötterna växer o knakar som dem ska.

  Nu hoppas vi på tur, så hon faktiskt kan vara ute i ur o skur 💗

 13. Ett par fina skor till min bror. hans fötter slipper bli blå, varmare än så här är svårt att få. Nu kan han springa runt i snön på vintern, men akta så han inte på isen slinter.

 14. Somliga går med trasiga skor, tårfyllda ögon och näsor med skor. Men inte barnet mitt, om hen får gå klädd i skor från Superfit! (Och förstås inte annars heller, för jag är ganska snäller).

 15. Sko rimmar på ko! Vår lilla Mollie säger,
  när hon står på sina trasiga skor och väger.
  För ett par rosa kalusuk från superfit,
  hon skulle supergla blitt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *